Ik werk hier al ruim 12 jaar en dat is niet voor niets natuurlijk. 

Marieke Maas - omgevingsmanager bij Gebr. van Kessel Wegenbouw

Gebr. van Kessel

Ik werk hier al ruim 12 jaar en dat is niet voor niets natuurlijk. 

Marieke Maas - omgevingsmanager bij Gebr. van Kessel Wegenbouw

Gebr. van Kessel

Al ruim twaalf jaar werk ik bij Gebr. Van Kessel. Ik ben begonnen als werkvoorbereider bij Gebr. Van Kessel Speciale Technieken en Producten in Tilburg.

Al snel werd ik gevraagd om te werken voor Infra2 (een combinatieproject in Den Bosch) en voordat ik het wist was ik grotendeels aan het werk met grote projecten. Het was hartstikke leuk om de kans te krijgen om deze projecten van dichtbij mee te maken en contact te hebben met zoveel verschillende mensen. Ons werk is altijd verrassend en elk project is weer anders. Hierdoor heb ik mezelf ook op een veelzijdige manier ontwikkeld. Bovendien gaat dit bedrijf mee met duurzame innovaties. Dit zie ik steeds vaker terugkomen in mijn werk en dat maakt het nog leuker.

Sinds ruim 1,5 jaar ben ik een nieuwe weg ingeslagen en ben ik begonnen als omgevingsmanager. Ik wilde iets gaan doen waar mijn kracht ligt. Dit heb ik aangegeven en Gebr. Van Kessel gaf mij de vrijheid hiervoor. Dat is typerend voor werken bij Gebr. Van Kessel. Je krijgt kansen en er zijn een hoop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen d.m.v. andere functies of cursussen. Ik ben fulltime begonnen en inmiddels werk ik parttime. Daar is ook de ruimte voor. Er wordt echt met je meegedacht. Als het kan, dan mag het.

Ik ben met verschillende aspecten in aanraking gekomen en dat vond ik erg leuk, maar ik heb nu echt mijn plek gevonden. Je krijgt te maken met de hectiek van de dag. Daarnaast heb ik HTS Civiele Techniek gestudeerd, dus ik heb een technische kennis die ik kan inzetten waardoor ik een brug kan slaan tussen verschillende mensen.
Ik zou het echt aanraden om hier te komen werken. Ik vind het een bedrijf dat er ook is voor haar mensen. Gebr. Van Kessel heeft echt een eigen cultuur, een bepaalde persoonlijkheid.
​​​​​Een organisatie waar jij je eigen weg in kan slaan.

Volg ons op

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!