MAAK MORGEN MOGELIJK

Connectiviteit is essentieel bij het verbeteren van onze levenskwaliteit, nu en in de toekomst. VolkerWessels Telecom (VWT) kijkt daarom voorbij de technische uitdagingen, zoals exploderend dataverbruik of het mobiele bereik in goed geïsoleerde gebouwen. Wij vragen ons elke dag af hoe connectiviteit ons kan helpen met de uitdagingen van onze samenleving: mobiliteit, veiligheid, energie, gezondheidszorg en afvalstromen. Hoewel de techniek altijd aan de basis van onze werkzaamheden staat, ligt onze focus bij de eindgebruiker. We werken met de creativiteit van een innovator en het realisme van een bouwer. We combineren de kennis van een specialist met de daadkracht van 1600 medewerkers.

ONTWIKKELINGSMOGELIJKHEDEN

Zonder onze collega’s geen VWT. Daarom gaat veel aandacht naar de ontwikkeling en het welbevinden van onze mensen. Zo bieden we aan al onze collega’s meer dan 100 e-learning programma’s om te kunnen blijven leren en vinden we het belangrijk dat je ook daarnaast nog verder kan groeien door bijvoorbeeld cursussen, trainingen en opleidingen. Hiervoor hebben we de VWT Academy het leven in geroepen. Een online leerplatform die altijd en overal bereikbaar is. Onbeperkt, wanneer jij dat wilt.Vanuit het concern VolkerWessels kan je je als young professional aansluiten bij het netwerk Jong VolkerWessels. Hier krijgen jonge medewerkers de mogelijkheid om kennis en ideeën uit te wisselen, een bijdrage te leveren op concernniveau en een netwerk op te bouwen. Om fit en gezond te blijven organiseren we onderling vaak een bootcamp of hardloopsessie. Zo hoef je ’s avonds niet meer langs de sportschool! Ook is samenwerking voor ons erg belangrijk. Niet alleen met je collega’s, maar ook met je leidinggevende. Zo hebben wij voor elke medewerker binnen VWT een FiT-programma dat stimuleert om met elkaar in gesprek te gaan. 

Sollicitatieprocedure

1
Succesvolle sollicitatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.

2
Interviews

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent et placerat augue. Interdum et.

3
Beoordeling

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent.

4
Welkom in het team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

ONZE TECHBEDRIJVEN

MapXact

Van bomen en lantaarnpalen tot wegbelijningen en waterleidingen. En van de dekking van een zendmast tot de kabels onder de grond. MapXact brengt de wereld met ongekende nauwkeurigheid in kaart. De onderneming gebruikt hiervoor een combinatie van Mobile Mapping, 3D-scanners en grondradartechnologie met unieke software. VolkerWessels Telecom zet MapXact in bij glasvezelprojecten. Dankzij de grondradar weten we precies wat er onder de grond ligt. Zo zijn proefsleuven niet meer nodig en voorkomen we graafschades.​​​​​​​

Hyrde

Onze omgeving wordt steeds slimmer dankzij het Internet of Things (IoT). Hyrde faciliteert IoT-oplossingen door de juiste combinatie van experts, middelen en de inzet van het netwerk. Kant-en-klare IoT-gebouwen en geolocatietechnieken om gereedschappen en verkeersborden te traceren voor voorraad- en planningbeheer zijn daar een paar voorbeelden van. Hyrde levert de diensten waarmee VolkerWessels Telecom de stedelijke uitdagingen van de toekomst helpt op te lossen.

Recognize

Hoe ziet de wereld van morgen eruit? Die vraag beantwoorden onze collega’s van dochteronderneming Recognize elke dag. Ze werken nauw samen met klanten om creatieve en innovatieve B2B software-oplossingen op maat te ontwikkelen. Daarbij maakt Recognize gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Denk aan IoT, asset management, Machine Learning, GIS-data of Augmented- en Virtual Reality.

Volg VolkerWessels Telecom op Social Media: