KWS carriere
Carrière bij KWS

Maak de weg vrij voor jouw carrière! 

Ben jij die bedrijfsleider, projectmanager of business development adviseur van morgen? Binnen KWS krijg je ruim baan om je te ontwikkelen, ontplooien en door te groeien. Afhankelijk van jouw wensen, ambities en capaciteiten ondersteunen we jou in jouw carrière. Dit doen we mede aan de hand van interne trainingen en via de VolkerWessels Academy. Zo bieden we diverse praktijkgerichte opleidingen, als projectmanagement en tendermanagement. Voldoende mogelijkheden voor jou om jezelf te blijven ontwikkelen en te bouwen aan een betere levenskwaliteit. Haak aan en maak morgen mogelijk!


Goede arbeidsvoorwaarden KWS

Goede arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken bij de koploper in de infrastructuur. Daar horen uiteraard een goed salaris en andere goede arbeidsvoorwaarden bij. Passend bij jouw functie en verantwoordleijkheden, en conform CAO Bouw & Infra. Denk hierbij aan 40 vrije dagen, een collectieve zorgverzekering, loopbaan- en opleidingsmogelijkheden binnen KWS en VolkerWessels, pensioenopbouw bij een van de twee beste pensioenfondsen in Nederland en diverse personeelskortingen, zoals sport- en bedrijfsfitness en tanken met korting bij de BP. Daarnaast zijn we een informele organisatie, ook directeuren spreek je aan met 'je' en je loopt gewoon bij ze binnen. De verantwoordelijkheid ligt laag in de organisatie en ondernemen staat bij ons centraal. Heb jij goede ideeën, dan gaan we daarmee aan de slag!

Altijd bij jou in de buurt

De kracht van KWS zit hem in onze decentrale organisatie, dat maakt ons een unieke werkgever. Je vindt ons en onze ondernemingen dan ook door het hele land. Zo zijn we altijd dicht bij jou én onze klanten. Daarnaast vinden we het belangrijk om te investeren in innovatie. Bij KWS willen we namelijk vooroplopen en marktleider blijven. Daarom werk je bij ons ook overal met de modernste technieken. Zowel bij de grote landelijke projecten, als bij de lokale projecten.
KWS altijd bij jou in de buurt
KWS maakt de weg vrij voor jouw carrière

KWS maakt de weg vrij voor jouw carrière

Of jij nu een projectleider, calculator, uitvoerder, tendermanager, of EMVI-schrijver bent: KWS biedt jou volop kansen en mogelijkheden. Als je bij ons komt werken, dan denken we ook al graag met jou mee aan jouw vervolgstappen en eventueel die daarna. Als je wilt natuurlijk. Wij zijn toekomstgericht, zowel in onze projecten als voor onze mensen. We werken daarom ook met onze eigen LEAN-methoden: Samen Slimmer Bouwen. Samen met jou bouwen we dus ook aan jouw toekomst!

Veelzijdige mogelijkheden

Door de diversiteit in onze bedrijven zijn ook onze projecten veelzijdig. Van grote integrale infrawerken en kleine rotondes tot innovatieprojecten. Deze diversiteit in disciplines vraagt ook om diversiteit in denkwijzen, functies en opleidingen. Van calculatoren, ontwerpers en civiele techneuten tot financials, EMVI-schrijvers en tendermanagers. Ervaren uitvoerders en projectleiders, maar ook nieuw talent. We zijn voortdurend opzoek naar de allerbeste mensen dus ook naar jou!
KWS veelzijdige mogelijkheden
KWS maak morgen mogelijk

Werken aan de weg van morgen!

Als onderdeel van concern VolkerWessels heb je eigenlijk niet 2000, maar zelfs 16.000 collega's, in binnen- en buitenland. Dat brengt voordelen met zich mee voor jou. Ontwikkel jezelf met de cursussen van de VolkerWessels-academy of zet eenvoudig de volgende stap in jouw carrière binnen het concern, bijvoorbeeld bij VolkerRaild, Van Hattum & Blankevoort of Vialis. Voldoende mogelijkheden voor jou om jezelf te blijven ontwikkelen en te bouwen aan een betere levenskwaliteit. Haak aan en Maak Morgen Mogelijk!

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij KWS? Neem dan contact op met onze afdeling recruitment. 

Emailadres: recruitment@kws.nl

KWS recruiter
Hoofdkantoor KWS
KWS (hoofdkantoor)
Lange Dreef 9, 4131 NJ Vianen
Postbus 217, 4130 EE Vianen
T | +31 347 35 73 00
VolkerWessels Telecom
Bezoek onze website