KWS over ons
Over K​​​​​​​WS

Wie is KWS?

Samen met onze vestigingen, dochters en deelnemingen is KWS de verbindende factor: samen werken we aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. KWS wil toonaangevend zijn bij het invullen van de wensen van onze klanten op het gebied van zowel kleine als grote infrastructurele projecten. Met onze diversiteit aan diensten bouwen we uw hele weg. 

Een greep uit onze vele projecten

Container Exchange Route

Maasvlakte Rotterdam 

SMA-deklaag met 50% gerecycled asfalt op de N331

Marknesse

Renovatie Circuit Zandvoort

Zandvoort

markermeerdijken KWS

Markermeerdijken

Hoorn

Onze specialisten en ondernemingen

Aquavia

Aquavia is specialist in waterbouw en sterk in realisatie en onderhoud van groot- en kleinschalige waterwerken en beton. Met hun ''no-nonsense''-mentaliteit, korte snelle communicatielijnen en een goed toegeruste eigen werkplaats, staan zij altijd gereed voor het oplossen van vraagstukken op het gebied van beton-en waterbouw. 

BKB Infra

BKB Infra is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en aanleggen van betonverhardingen. Betonnen wegen, paden en rotondes passend in de omgeving in verschillende kleuren en met verschillende afwerkingen, alles is mogelijk. BKB Infra maakt de omgeving langdurig aantrekkelijk.

De Keerkring

Handelsmaatschappij De Keerkring levert, importeert en produceert kant-en klare producten en halffabrikaten voor de industrie en de beton- en wegenbouw. Bij toepassing van specialistische producten kan De Keerkring klanten adviseren en zonnodig begeleiden. Het werkgebied bestrijkt de Benelux, Engeland (waar onder ook Schotland en Wales), Ierland en Frankrijk.

Gebr. van Kessel Speciale Technieken & Producten

Al meer dan 25 jaar is Gebr. van Kessel Speciale Technieken & Producten (kortweg ST&P) dé specialist op het gebied van herstel, afdichting, en verduurzaming van betonconstructies. In iedere fase van het betonrenovatietraject is ST&P de aangewezen partner voor haar opdrachtegevers. Of het nu gaat om de inventarisatie van de schadeproblematiek en - omvang, het adviseren van een passende herstelmethode inclusief offerte of om de daadwerkelijke realisatie van het werk: op maat realiseren van oplossing voor opdrachtgevers loopt als een rode draad door het bedrijf.

Holland Scherm

Holland Scherm is specialist op het gebied van geluidsschermen. Door hun jarenlange ervaring bieden zij totaaloplossingen op het gebied van geluidhinder. Ze adviseren, ontwerpen, bouwen en onderhouden alle denkbare typen geluidsschermen, daarnaast verzorgen ze de complete projectbegeleiding inclusief afstemming met stakeholders en omwonenden. Voor elke vraag bieden zij de gewenste oplossing. Naast geluidschermen heeft Holland Scherm zich gespecialiseerd in kleinschalige civieltechnische betonwerken en (binnenstedelijke) kademuurconstructies. Dit varieert van funderingen van masten, onderheide rotondes, vloeistofdichte vloeren in de industrie tot fietstunnels en bruggen.

IJzerman

Het totaalpakket van IJzerman BV uit zich in het gecombineerd uitvoeren van diverse activiteiten zoals groenonderhoud, hydroseeding, bermverlaging en herstellen van geleiderailconstructies. Het onderhoud van bermen langs auto(snel)- en spoorwegen wordt in toenemende mate op ecologische wijze uitgevoerd.

OCE

KWS OCE (Opsporen Conventionele Explosieven) biedt uitkomt voor bouwlocaties met een oorlogsverleden. Van adviezen en risicoanalyse tot detectie, benadering en identificatie. KWS OCE lokaliseert en zorgt voor een veilige overdracht aan de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EODD) Bij oplevering verklaren zij de bodem explosievenvrij en kan er met een gerust hart gebouwd worden.

Romers Grondverzet

Romers Grondverzet is een gedreven grond,- weg en waterbouwbedrijf gevestigd in Zwijndrecht. Romers Grondverzet komt voort uit het voormalige Aannemingsbedrijf Romers Brielle. Het aannemen van specialistisch grondverzet zoals het ontgraven van zowel droge als natte bouwkuipen en natuurtechnisch grondverzet is Romers Grondverzet zijn vak.

Smits Neuchâtel Infrastructuur

Smits Neuchâtel Infrastructuur is gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van voegovergangen op bruggen, viaducten en tunnels en het leveren en aanbrengen van slijtlagen en oppervlakte afwerkingen op stalen, betonnen en houten ondergronden.

Van Kessel Bronbemaling

Van Kessel Bronbemaling is specialist in bemalingswerkzaamheden en het oplossen van grondwaterproblematiek. Met eigen materieel zorgen zij dagelijks voor een droge en veilige werkplek voor de opdrachtgever. Zij kunnen voorzien in systemen welke reiken tot elke gewenste diepte.

Van Kessel Sport & Cultuurtechniek

Van Kessel Sport en Cultuurtechniek is een veelzijdige aannemer, die zich bezighoudt met het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van sport- en recreatieprojecten en cultuurtechnische werken. Dit betreffen zowel grond-, drainage- en bronningswerken, aanleg en onderhoud van het IFCO-systeem. Ook groenprojecten van bedrijfstuin tot landschappelijke inrichting en dak- en gevelgroen behoren tot de disciplines.

ViaDrain

Onderdeel van Van Kessel Sport & Cultuurtechniek. Verzorgt verticale drainage. Met verticale drainage klinkt de grond versneld in. Het overspannen water stroomt horizontaal naar een drain, waar het naar boven en naar beneden afgevoerd wordt. Na het consolidatieproces is de grond stabiel genoeg om er wegen op aan te kunnen leggen. Bovendien zijn er minder nazettingen, zodat de kosten voor onderhoud aan infrastructuur minimaal zijn.
Bradley Pitter

Gebr. van Kessel

Gebr. Van Kessel is een moderne bouwonderneming met een brok aan ervaring op het gebied van infra, civiele techniek en sport en cultuurtechniek. Wij werken dagelijks samen met onze opdrachtgevers aan een leefbaar en bereikbaar Nederland. Gebr. Van Kessel is onderdeel van het internationaal opererend bouwconcern Koninklijke VolkerWessels.
logo Wilchem

Wilchem

Wilchem B.V. is gespecialiseerd in Millieu-incidenten en Ongevallen Gevaarlijke Stoffen Bestrijding, Incident management, Milieuadvisering in de gevaarlijke (afval) stoffen branche, Bodemonderzoek, Bodem-en Tanksanering, Kwaliteit, ARBO en Milieucertificering.
Logo WSp

WSP InfraOntwikkeling

WSP InfraOntwikkeling is vanuit VolkerWessels opgericht op de toenemende vraag om (infra) projecten integraal aan te pakken. Vanaf het begin van een project kan kennis worden ingebracht met betrekking tot budgetteren, het ontwerpen en de wijze van aanpak.

Heb je een vraag over onze vacatures of ben je benieuwd welke mogelijkheden KWS voor jou heeft? Neem dan contact op met onze collega’s Lisette en Mark van de afdeling recruitment. Zij helpen je graag verder!
Mark kun je bereiken via mbrouwer@kws.nl of 06-11 51 21 99
Lisette bereik je via lstoppelenburg-lusse@kws.nl of 06-25 76 10 09


Algemeen emailadres: recruitment@kws.nl

KWS recruiter
Hoofdkantoor KWS
KWS (hoofdkantoor)
Lange Dreef 9, 4131 NJ Vianen
Postbus 217, 4130 EE Vianen
T | +31 347 35 73 00