Vestigingspotential

Beschik jij over talent, ambitie en een drive om te investeren in je eigen ontwikkeling? Heb jij daarnaast het vermogen om nog concrete stappen te zetten in de komende 5 jaar? Dan ben jij een talent binnen jouw vestiging. Bij KWS noemen we jou een Vestigingspotential en willen we je graag helpen om jouw potentieel optimaal te benutten.

Coaching en netwerken

Dat doen we door extra coaching en diverse netwerkevents binnen én buiten jouw eigen vestiging. Die events kunnen gericht zijn op de inhoud waar we dagelijks mee te maken hebben, maar we zien steeds meer aandacht voor de vaardigheden die je nodig hebt om je als professional te onderscheiden. Je kunt daarbij denken aan thema’s als samenwerken, mentale veerkracht, focus, work-life balance.

Wat vinden onze Vestigingspotentials?

Bradley Pitter

Marty Aarssen

Adviseur Duurzaamheid bij KWS

Het Vestigingspotential programma van KWS is een fantastische kans om te groeien en mijn vaardigheden te ontwikkelen. Een investering in mijzelf en in de toekomst!
Bradley Pitter

Sijmen Pelgröm 

Uitvoerder bij KWS

Door het Vestigingspotential programma van KWS krijg ik de kans om te ontdekken wat bij mij past. Ik ben namelijk breed geïnteresseerd en vind het erg leuk om collega’s van andere branches en onderdelen van het bedrijf te ontdekken!
Bradley Pitter

Sanne Loeve​​​​​​​

 EMVI-coördinator bij Gebr. van Kessel

Blij om onderdeel uit te maken van de groep vestigingspotentials, waarin zowel op de landelijke bijeenkomst als in de vestiging volop wordt geïnvesteerd! Deze middag, waarin aandacht was voor de toekomst van ons bedrijf én onze persoonlijke ontwikkeling, was voor iedereen erg waardevol!

Vestigingspotential dag

Media player

Wil jij onderdeel uitmaken van het Vestigingspotential programma?

Maatwerk

Bij KWS vinden we de ontwikkeling van al onze mensen belangrijk en geloven wij in maatwerk. Niet alleen in onze projecten, maar juist ook bij onze grootste kwaliteit, onze mensen. Wil jij je wel ontwikkelen, maar niet binnen het bovenstaande programma? Dan gaan we daar gewoon met elkaar over in gesprek!

Bekijk ook onze andere programma's!

Contact

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij KWS?
Neem dan contact op met Lisette of Mark.


 
Hoofdkantoor KWS
KWS (hoofdkantoor)
Lange Dreef 9, 4131 NJ Vianen
Postbus 217, 4130 EE Vianen
T | +31 347 35 73 00
VolkerWessels Telecom
Bezoek onze website