Jurre staat voor goede logistiek.

Jurre - Coördinator

Reinaerdt

De ene na de andere opleiding volgen om je van Logistiek Medewerker door te ontwikkelen tot Coördinator. Jurre Nijhuis lukte het. Nadat hij in 2012 als uitzendkracht aan de slag ging bij Reinaerdt heeft hij maar liefst drie opleidingen gevolgd, waardoor hij nu is opgeleid tot leidinggevende op de logistieke afdeling. Sinds 1 oktober 2019 is Jurre benoemd tot Coördinator MorgenWonen concept. Van daaruit kan hij verder doorgroeien naar een leidinggevende functie. En als het aan hem ligt, gaat dat in de toekomst zeker gebeuren. 

Van logistiek medewerker naar coördinator 

Toen Jurre een paar jaar geleden zelf aangaf graag een opleiding te willen volgen, kreeg hij van zijn chef al snel te horen dat dat mogelijk was. In zeven jaar tijd ontwikkelde hij zich van Logistiek Medewerker tot Coördinator MorgenWonen concept. Uitgeleerd is hij nog steeds niet, al twijfelt hij wel over een nieuwe opleiding. Jurre: “Uiteindelijk zie ik mezelf in een functie waarin ik leiding geef aan een team, maar daarvoor wil ik nog wat meer ervaring opdoen.” 

Jurre is momenteel werkzaam als Logistiek Medewerker en onder andere verantwoordelijk voor de levering van kant en klare binnenwanden. Daarnaast doet hij de planning en goederenontvangst. Een afwisselende baan die, wat hem betreft, geen dag hetzelfde is. “Er is veel afwisseling en dat vind ik geweldig. Op die manier wordt het nooit eentonig.”   

Betrokken en gezellig 

Op de afdeling Logistiek is het altijd gezellig, zo vertelt Jurre. “Er hangt een heel goede sfeer. Dat vind ik belangrijk. En af en toe organiseren we wat met het team, zoals een barbecue.” 

Naast de gezelligheid op de werkvloer en daarbuiten, blijkt de betrokkenheid van Reinaerdt ook uit de vrijheid in het werk en het meedenken in een passend rooster om werk en opleiding te combineren. Jurre: “Toen ik bezig was met mijn BBL-opleiding ging ik op maandagavond naar school. Omdat ik liever geen uren wilde inleveren, werkte ik de hele week een uurtje extra, zodat ik op maandagmiddag eerder weg kon voor school. Het is heel prettig dat Reinaerdt daar over meedacht en mij daarin steunde.” 

Volg ons op

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!