De Groot Vroomshoop voelde als een warm bad

Leroy Olsman, Accountmanager Bergingen

De Groot Vroomshoop

Leroy, Accountmanager Bergingen

De klik was er meteen van beide kanten bij het sollicitatiegesprek voor mijn eindstage in 2015. Ik mocht direct beginnen en merkte al gauw dat De Groot Vroomshoop voelde als een warm bad. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik niet meer ben weggegaan! In mei 2016 kreeg ik mijn eerste contract als Werkvoorbereider/Tekenaar van Daken en Gevels. Sinds kort ben ik werkzaam als Accountmanager Bergingen binnen de afdeling Houtbouw.

Eigenlijk had ik niet de ambitie om accountmanager te worden. Totdat de functie vrijkwam en ik me verdiepte in wat de job eigenlijk inhield. Geen dag is hetzelfde voor een accountmanager; de ene dag ben je op kantoor, de andere dag ben je onderweg naar klanten. Het klantencontact en de diversiteit van deze functie spreekt me erg aan.

Goede buur of verre vriend?

De tip om eens bij De Groot Vroomshoop te kijken, kwam van mijn stagebegeleider bij het Deltion College. Hij gaf me een lijstje met bedrijven waar eerder studenten stagegelopen hadden. De meeste bedrijven waren nogal ver van mijn woonplaats gevestigd. Ik dacht: waarom ver gaan reizen als er in Vroomshoop zo’n mooi bedrijf zit?

Ontzettend fijne werksfeer

De samenwerking binnen De Groot Vroomshoop is uitstekend. Ik ben enorm trots op hoe collega’s met elkaar omgaan. Iedereen wil je altijd van de nodige informatie voorzien en bijspringen waar nodig. Dit creëert een ontzettend fijne werksfeer, zodat je met plezier naar je werk gaat. En, niet onbelangrijk, je werkdagen zijn zo ingericht dat je werk heel goed te combineren is met je sociale leven. Er is voldoende tijd over om met familie en vrienden af te spreken of om te sporten.

Single tracks in binnen- en buitenland

Als ik niet bij De Groot Vroomshoop ben, vind je me vaak op mountainbikepaden in Nederland, maar ook in het buitenland. En af en toe kan je me zien verschijnen op de motorcrossbaan. Afgelopen jaar heb ik mijn opleiding Mountainbike Instructeur afgerond. Sindsdien geef ik op de donderdagavond training bij SWCT in Vriezenveen.

Volg ons op

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!