Krijg je de kans? Ga er dan voor

Linda, Marketing medewerker én Binnendienstmedewerker Houtbouw

De Groot Vroomshoop

Krijg je de kans? Ga er dan voor

Linda, Marketing medewerker én Binnendienstmedewerker Houtbouw

De Groot Vroomshoop

Linda, Marketing medewerker én Binnendienstmedewerker Houtbouw
Marketing, ik ben er enkele jaren terug ingerold bij De Groot Vroomshoop. Ik vind het een uitdagend vakgebied. Er is veel in te doen én nog te leren. Het is een vak apart en belangrijk voor de doorontwikkeling van ons mooie bedrijf. Dat wordt ook steeds meer ingezien door collega’s en samenwerkingspartners.

Spil in interne en externe communicatie
Ik houd me bezig met updates op www.degrootvroomshoop.nl. De website wordt begin volgend jaar volledig vernieuwd. Daarnaast publiceer ik berichten en reageer ik op onze sociale media kanalen. Ik zorg voor de uitvoering van communicatiecampagnes rondom concepten en projecten, doe de redactie van ons personeelsmagazine Inhout, die eens per 2 maanden verschijnt, ons papieren en online jaaroverzicht en alles wat verder op mijn marketingpad komt. Daarnaast ondersteun ik HR op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.

Parttime jobs
En dan is er nog een andere functie binnen De Groot Vroomshoop Houtbouw die ik invul: binnendienstmedewerker. Ik houd mij bezig met het verwerken van aanvragen in ons CRM-systeem en het versturen van de offertes. Ik werk parttime en vooral onder schooltijd, als de kinderen niet thuis zijn.

Geland in Vroomshoop
Ik werk alweer 16 jaar bij De Groot Vroomshoop. Als 19-jarige startte ik bij werkmaatschappij Bouwsystemen ter ondersteuning van de binnendienst. Daarvoor had ik de Mbo-opleiding tot directiesecretaresse gedaan. Niet echt in lijn met mijn banen daarna. Na afronding van de opleiding ging ik aan de slag op de binnendienst van een groothandel in bedden en matrassen. Na ongeveer een jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en via een uitzendbureau landde ik in Vroomshoop.

Sterk betrokken
Ik kende De Groot Vroomshoop nog niet en ging het gesprek vrij blanco in. Was meteen onder de indruk van de omvang en veelzijdigheid van het bedrijf. Het werk leek me leuk en er was een klik in de eerste gesprekken die ik met directe collega’s voerde. De samenwerking met collega’s vind ik fijn. Marketing doe ik grotendeels alleen. Maar zo voelt het helemaal niet. Ik ben bij veel van wat er gebeurt in ons bedrijf betrokken, want er is altijd wel een link met marketing en communicatie. We hebben een partnership met communicatiebureau Catapult en maken veel gebruik van de kennis en kunde daar. In de marketing rondom projecten trekken we steeds vaker op met de opdrachtgever en projectpartners voor meer impact. Zelfs nu ik tijdelijk vanuit huis werk lukt het goed om aangehaakt te blijven en goed contact met collega’s te houden.

Hout in beeld
Bouwen met hout krijgt in heel Nederland en ook daarbuiten enorm veel aandacht. Het is bij uitstek bouwmateriaal om circulair mee te bouwen. Wij bouwen bewust met hout sinds 1927. In Enschede hebben we sinds kort een aanvullende productielocatie voor houtmodulebouw. Wij willen voorop blijven lopen in houtbouw en een voorkeurspositie behouden. Daarbij helpt marketing. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. In marketingcommunicatie worden foto’s, animaties en video’s nog belangrijker. Bij ons wordt het meer en meer routine projecten in beeld vast te leggen om intern en extern te kunnen delen. Daar maak ik me hard voor.

Eigen invulling
Werken bij De Groot Vroomshoop blijft leuk vanwege de collega’s, het vertrouwen dat je krijgt en de veelzijdigheid in werkzaamheden. Je krijgt mogelijkheden om binnen het bedrijf te groeien en vrijheid om het op jouw manier in te vullen. Mijn vrije tijd breng ik vooral door met mijn gezin, familie en vrienden. We wonen in een nieuw huis, waar ook altijd iets te doen is. Ik kan genieten van een ontspannen avondje op de bank met een film en gezelligheid met vrienden en familie. En ook van een mooie wandeling om mijn conditie op peil te houden.

We zoeken nog collega’s
Ik hoop dat ik je met mijn verhaal heb kunnen overtuigen dat De Groot Vroomshoop de beste werkgever is. De fijne collega’s, goede sfeer, groeikansen en prachtige producten zijn voor mij doorslaggevend. Past De Groot Vroomshoop in jouw leven? Bel dan Bianca!

Volg ons op

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!