Wat doet Visser & Smit Hanab en hoe?

Wij zijn al meer dan 150 jaar specialist en marktleider op het gebied van boven- en ondergrondse leiding- en kabelinfrastructuur. Wij ontwikkelen, bouwen en onderhouden verbindingen, netwerken en installaties op het gebied van energie, water en industrie. Visser & Smit Hanab is actief betrokken bij het mogelijk maken van de energietransitie naar hernieuwbare energie en een duurzame samenleving. Wij denken innovatief en proactief mee met de vraagstukken van onze klanten en van onze tijd. V&SH onderscheidt zich met eigen vakmensen, een eigen engineeringsafdeling en een professionele aanpak. Wij kunnnen het verschil maken bij de energietransitie doordat we de volledige keten binnen de energie-infrastructuur kunnen bedienen. Van concept en engineering tot realisatie en onderhoud. V&SH werkt met drie grote Business Units en een afdeling Boren (HDD) met eigen specialismes gericht op een deel van de markt; Distributie - Volker Energy Solutions  - Pipelines & Industry (P&I).

Onze projecten

V&SH realiseert de energietransitie. Van ontwerp en engineering tot uitvoering en projectmanagement, onderhoud en beheer. We verbinden ons altijd met dezelfde overtuiging en gedrevenheid aan een project. Van leidingwerk in de polder, kabelaanleg en -montage in het hele land, distributienetwerken midden in de stad, tot indrukwekkende gestuurde boringen in binnen- en buitenland.

Organisatiestructuur

Binnen onze organisatie werken we samen aan de toekomst.  We zijn met ca. 1200 vaste medewerkers georganiseerd in 3 Business Units met eigen specialismes en opdrachtgevers. We zijn een informele laagdrempelige organisatie en streven ernaar om iedereen op basis van zijn/haar eigen kwaliteiten, kennis en persoonlijkheid op de juiste plaats binnen onze organisatie een uitdagende plek te geven. Het gaat erom dat je iedere dag met Energie naar je werk toe gaat en weer enthousiast thuis komt.

Volg ons op