volker energy solutions hoogspanning BIM
Werken bij
​​​​​​​Volker Energy Solutions

Samen met jou realiseren we de energietransitie

Werken voor Volker Energy Solutions betekent werken voor een toonaangevende speler op het gebied van energie-infrastructuren. Wij hebben een werkomgeving waar het samen werken aan innovatieve oplossingen voor een toekomstbestendige energievoorziening centraal staat. Bij Volker Energy Solutions ben jij de verbindende schakel in ons bedrijf en help jij ons met uitdagingen en kansen die de energietransitie met zich meebrengt. Samen met jou maken we de toekomst een stukje duurzamer!

Benieuwd naar wat wij doen?

Media player

Onze projecten

Krimpen a/d IJssel 150kV
Het 150kV station Krimpen is een groot en essentieel station om het gebied Rotterdam van stroom te voorzien. Het station is erg verouderd en het wordt daarom compleet vernieuwd terwijl het in bedrijf blijft. Volker Energy Solutions is verantwoordelijk voor de gehele engineering en uitvoering op dit hoogspanningsstation.
Hollandse Kust Zuid
Om op het land de aansluiting op het bestaande hoogspanningsnet te kunnen maken, bouwt Volker Energy Solutions aan een nieuw transformatorstation Landstation Hollandse Kust Zuid. Op het landstation wordt de spanning omgezet van 220kV naar 380kV om in te voeden op het bestaande hoogspanningsnet bij station Maasvlakte 380kV. 
Maasvlakte 380kV
Op het hoogspanningsstation Maasvlakte 380 kV werken wij aan de uitbreiding van het bestaande station, zodat het aangesloten kan worden op het offshore windpark Hollandse Kust Zuid.
Volker Energy Solutions is op dit project verantwoordelijk voor de engineering, commissioning en de uitvoering.
volker energy solutions maasvlakte
High Voltage Substations Alpha en Beta
Volker Energy Solutions was verantwoordelijk voor de hoogspanningsinfrastructuur van de twee offshore high voltage substations Alpha en Bèta en het Landstation Borssele.
volker energy solutions ohvs beta

Meer weten? Neem contact op met onze recruiter

Anne Greven agreven@volker-es.nl
volker energy solutions kantoor rotterdam

Volker Energy Solutions
Boompjes 40

3011 XB Rotterdam

volker energy solutions projecten hollandse kust zuid hoogspanning

Voor meer Volker Energy Solutions: