Bij Volker Energy Solutions vinden we het belangrijk dat je jezelf ontwikkelt. Dat kan bijvoorbeeld via de VolkerWessels Academy en andere trajecten. Wij stimuleren dit door een veelzijdig aanbod van trainingen, e-learnings en opleidingen. Op maat voor jou!​​​​​​​​

VolkerWessels Academy

Via onze VolkerWessels Academy faciliteren we je in je groeiproces en bieden we je de juiste middelen. Enerzijds door learning on the job, anderzijds door kwalitatieve en professionele opleidingstrajecten. We bieden je ruimte, vrijheid en verantwoordelijkheid om zelf aan je loopbaan te bouwen. 

Afstuderen en stages

Een stage of afsfudeeropdracht bij Volker Energy Solutions is de beste kickstart voor je carrière. Nieuwe technologie, duurzame oplossingen bedenken, uitvoering… Alles komt op je pad.Je werkt en denkt samen met een team van professionals mee aan complexe projecten in de energietransitie.  

Jong VolkerWessels

Wissel kennis, ideeën en ervaringen uit, werk aan uitdagende vraagstukken op concernniveau, neem plaats in een denktank en bezoek inspirerende projecten en seminars. Ben je 35 jaar of jonger en werk je bij een van de VolkerWessels ondernemingen? Dan kun je lid worden van Jong VolkerWessels! Met Jong VolkerWessels bouw je aan je toekomst en aan een netwerk binnen én buiten ons concern.

Persoonlijk ontwikkelplan (POP)

Met een persoonlijk ontwikkelingsplan stimuleren we een voortdurend leerproces. Gebaseerd op jouw ambities, passen bij ons bedrijf.  In een POP staat wat je wilt bereiken, hoe je daar wilt komen en welke hulp nodig is. Dat doen we zo smart mogelijk, voor de korte en de lange termijn.

Volg ons op