Maak de toekomst als

Engineer

bij Volker Energy Solutions


Conceptueel ontwerp voor complexe hoogspanning

Volker Energy Solutions excelleert in complexe hoogspanning. In uitdagende projecten die alle kennis, kunde en creativiteit vragen van onze engineers. Conceptueel ontwerp raakt de essentie van ons vak: elk project is uniek, zeker omdat we óók voor de zakelijke markt werken.

We moeten slim opereren met de enorme behoefte aan schaarse energie, en de noodzaak daarin duurzaam te voorzien. We werken immers ook onder hoogspanning van economische en maatschappelijke belangen. Bedrijven strijden steeds harder om hun steeds grotere energieverbruik veilig te stellen. Maar dat mag niet ten koste gaan van andere energiegebruikers. Het is aan ons om het optimale mogelijk te maken. En aan jou als Engineer, als je ook een Toekomstmaker bent.

Werken als Engineer

Als Engineer werk je bij Volker Energy Solutions aan interessante, uitdagende en complexe (multidisciplinaire) landelijke hoogspanningsprojecten. Afhankelijk van je specialiteiten ben je verantwoordelijk voor een deel óf voor het volledige proces: van basisontwerp tot en met de uitvoering en oplevering. Of jouw focus nu ligt op het ontwerpen van primaire componenten, zoals hoogspanningstransformatoren, -schakelaars en kabel en/of lijn verbindingen, óf op secundaire componenten zoals de aansturing van een hoogspanningsstation, jouw bijdrage aan de energietransitie is onmisbaar.   

Waarom Volker Energy Solutions

Diversiteit aan projecten

Maak impact, neem verantwoordelijkheid

Samenwerken in een hecht team

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Werken aan de energietransitie


Jouw carrière bij Volker Energy Solutions


Hoe Kudzai zijn werk als electrical engineer ervaart

Bouwen aan Europa's grootste waterstoffabriek.

Hoe Rob zijn werk als technisch manager ervaart

Samen oplossingen bedenken voor netversterking in de provincie Zeeland.

Hoe John en Jurjen hun werk als Projectmanager en Technisch manager ervaren

De uitdagingen voor engineers om een station klaar te maken voor de toekomst.


Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief


Vacatures voor EngineersNiet gevonden wat je zocht?