duurzame energie heeft de toekomst

en die maken wij vandaag

Hoe Kudzai zijn werk als electrical engineer ervaart

Bouwen aan Europa's grootste waterstoffabriek.

Hoe Rob zijn werk als technisch manager ervaart

Samen oplossingen bedenken voor netversterking in de provincie Zeeland.

Hoe John en Jurjen hun werk als Projectmanager en Technisch manager ervaren

De uitdagingen voor engineers om een station klaar te maken voor de toekomst.

Hoe de bouw van een nieuwe waterstoffabriek meehelpt aan de energietransitie

Shell bouwt een fabriek voor de productie van waterstof op de Rotterdamse Maasvlakte: de Holland Hydrogen 1. Dit wordt de grootste groene waterstoffabriek van Europa en gaat 60.000 kilogram hernieuwbare waterstof per dag produceren.

Oorzaken en oplossingen voor netcongestie

Netcongestie is een groeiend probleem in Nederland. Het elektriciteitsnetwerk staat onder toenemende druk door de groeiende vraag naar elektriciteit en de opkomst van gedecentraliseerde energieopwekking, zoals zonneparken en windparken. 

Het Bay Replacement Program

Ruim 140 hoogspanningsstations in Nederland zijn aan vervanging toe. De vervanging en opwaardering van deze 110- en 150kV stations in een beperkte tijd is een enorme uitdaging en kan niet op de conventionele manier.

Omgevingsmanagement bij hoogspanning

Wat komt erbij kijken als het gaat om omgevingsmanagement bij hoogspanningstrajecten? Waarom is het belangrijk om de omgeving zorgvuldig mee te nemen in de plannen? Over deze en andere vragen gingen we met Jan-Willem in gesprek.

Hendrik Donker zet Engineering team op in Zwolle

Drie maanden geleden ben ik op de nieuwe vestiging in Zwolle gestart, samen met een technisch manager. De komende jaren willen we als team groeien. Het doel is voor eind van het jaar vijf nieuwe projectengineers -primair en secundair- aan te nemen.

Vlad is PAC-engineer bij  Volker Energy Solutions

Vladislav is als secundair monteur gestart bij Volker Energy Solutions en is binnen een half jaar doorgegroeid tot PAC-engineer; “ Wat me echt boeit aan mijn werk bij Volker Energy Solutions, is de mogelijkheid om hoogspanningsstations te ontwerpen en te monitoren. Deze onderstations vormen de ruggengraat van onze hoogspanningsinfrastructuur.


Vragen?

Volg ons op