Enthousiast voorstander van duurzaamheid en houtbouw

Emy Kok, Junior projectmanager Bouwsystemen

De Groot Vroomshoop

Enthousiast voorstander van duurzaamheid en houtbouw
Na 6 jaar als de rol van architectenadviseur was ik toe aan een nieuwe uitdaging en ging op zoek naar een functie als projectmanager. De naam ‘De Groot Vroomshoop’ had ik weleens voorbij zien komen en de mooie projecten waren me al direct opgevallen. Wat me aansprak bij De Groot Vroomshoop, was de duurzame motivatie om meer gebruik te maken van natuurlijke materialen. Maar ook over de ontwerpvrijheid en beleving van hout was ik direct enthousiast. De verschillende aspecten van de functie, zoals het coördineren van projecten, samenwerken met partijen en het dragen van verantwoordelijkheid voor het succes van een project, spreken mij enorm aan. Een schakel zijn in het succesvol realiseren van projecten en het hebben van een centrale rol in de samenwerking met verschillende partijen past bij mij. Vooruitstrevend zijn naar een duurzame toekomst, daar wil ik onderdeel van zijn. In mijn dagelijkse werk motiveert het mij om deel uit te maken van een bedrijf dat niet alleen bouwt met materialen, maar ook bouwt aan een groenere toekomst.


Direct thuis voelen
Sinds februari 2023 werk ik bij De Groot Vroomshoop en voel me direct thuis. Er heerst een teamspirit binnen de organisatie, waar collega's elkaar ondersteunen en samenwerken om gezamenlijke doelen te bereiken. Het is inspirerend om te zien hoe iedereen binnen hun eigen vakgebied gedreven is en toewerkt naar het succes in gezamenlijke projecten. Door de verschillende verantwoordelijkheden ontstaat er een fijne dynamiek. Wat mij ook opvalt is de openheid voor nieuwe ideeën en de aanmoediging van creativiteit. Al met al kan de sfeer binnen De Groot Vroomshoop worden omschreven als een levendige mix van gedrevenheid, enthousiasme, innovatie en samenwerking.


Focus op aanvangsfase van projecten
Als junior projectmanager ligt mijn focus op de aanvangsfase van projecten, waarbij mijn verantwoordelijkheden liggen bij diverse onderdelen van projectmanagement. Eén van mijn voornaamste taken is de betrokkenheid bij het tenderproces. Hierbij zorg ik voor het opstellen en uitwerken van al de onderdelen die komen kijken bij het begin van een project. Denk aan het coördineren van informatie van de verschillende afdelingen binnen de organisatie, om zo een samenhangend en overtuigend voorstel te presenteren aan opdrachtgevers. Daarnaast ben ik actief betrokken bij het onderhouden van contacten met opdrachtgevers.


Kleine school, maar uitdagend project
Eén van de eerste projecten waar ik aan gewerkt heb is de tijdelijke school in de Marslanden in Hardenberg. Het ging om een relatief kleine school, waar de tijdelijkheid belangrijk is. Juist omdat dit het eerste project voor mij was en waar ik kon meekijken in het proces, is dit eigenlijk mijn leukste project. Maar ieder project waar ik tot nu toe aan gewerkt heb is leuk en uitdagend! De diversiteit in de projecten maken het interessant. In ieder project zit iets unieks en de weg er naar toe was steeds verschillend.

Volg ons op

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!