Levenswerk

Sinds 1927 bouwen wij bewust met hout. De Groot Vroomshoop introduceerde het prefab bouwen in serie en startte daarmee zijn levenswerk. Nu bouwen we circulair. En what's next?

Wij staan waar de markt ons nodig heeft. Bouwen voor toekomstige generaties. Maken de wereld, die we met elkaar in bruikleen hebben, elke dag een beetje mooier ...

Wie we zijn
Dé houtbouwspecialist binnen VolkerWessels. De drie werkmaatschappijen Bouwsystemen, Houtbouw en Gelijmde Houtconstructies bestrijken de volledige houtmarkt.

Bouwsystemen
Wij bieden duurzame en energiezuinige huisvestingsconcepten op basis van houtskeletbouw en volhouten modulebouw uit onze eigen fabriek. Permanente, semipermanente en tijdelijke huisvestingsoplossingen behoren tot het specialisme voor woningen, zorg, onderwijs en het bedrijfsleven


Houtbouw
Onze toeleverancier van prefab houten bergingen en prefab dak- en gevelelementen en partner in energiezuinige woonprojecten. Met als uitgangspunt het modulair maken van producten, met alle vrijheid voor maatwerk.


Gelijmde Houtconstructies
Wij produceren gelijmde houtconstructies en spanten en is tevens partner van het innovatieve en duurzame kanaalplaatsysteem LIGNATUR.


Onze grootste troef? Onze ruim 250 medewerkers. Ze vinden bij ons werkplezier, kansen om een leven lang te leren en ruimte voor individuele inbreng.

Contact
Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over werken bij De Groot Vroomshoop?
Neem dan contact op met Jill ter Grote.

 
​​​​​Jill Ter Grote
06 - 82 17 27 08
werken@degrootvroomshoop.nl
Foto van Jill ter Grote, de recruiter van De Groot Vroomshoop