Maatschappelijk betrokken - investeren in mensen

Het zijn de mensen die ons bedrijf tot een succes maken. In de eerste plaats natuurlijk alle ruim 250 collega’s, maar ook hun partners, onze klanten, relaties en omgeving. Daarin investeert De Groot Vroomshoop op veel manieren. Door naar elkaar om te kijken. In lief en leed. We vieren verjaardagen, geboortes en jubilea. Maar bieden je ook support als het even minder gaat. Van vroeger uit is er een Steunfonds, een vangnet voor tegenslagen die niet vergoed worden vanuit de huidige zorgverzekering. Maar vaak is een hart onder de riem, een coachgesprek of simpelweg een bloemetje al goed. We houden collega’s op de hoogte met een maandelijks personeelsblad Inhout. Om inzicht te krijgen in wat ons dagelijks bezighoudt, te inspireren en samenwerking tussen werkmaatschappijen en afdelingen te stimuleren. Het blad wordt thuisgestuurd, zodat ook partners en kinderen lekker mee kunnen lezen.

Van onze kantines maakten we ontmoetingsplekken om gezellig een boterham te eten, elkaar te inspireren, gasten te ontvangen, feestjes te vieren en de vrijdagmiddagborrel te pakken. Onze personeelsvereniging zorgt voor entertainment buiten de bedrijfsmuren. Een paar keer per jaar trekken we er met collega’s en partners op uit. We wisselen kennis en ervaringen uit op beurzen, congressen en netwerkevenementen.

De Groot Vroomshoop is een grote werkgever in de regio. Veel collega’s komen uit de buurt en voor die buurt doen we graag iets terug. Via sponsoring van en aanwezigheid op lokale evenementen, met een uitnodiging en rondleiding op ons bedrijventerrein, samenwerking met regionale ondernemers en inzet voor goede doelen. Zo steunen we Stichting GOAL. Deze stichting legt sociale verbindingen tussen lokale zorginstellingen en het bedrijfsleven. Natuurlijk leveren we een financiële bijdrage. Maar ook heel waardevol: collega’s zetten zich in om mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking een onvergetelijke dag te geven en putten daaruit bovendien zelf veel voldoening.

Benieuwd hoe wij ons best doen het milieu te sparen? Check onze duurzame prestaties.

Volg ons op