Werken en leren

Of je nu een starter bent of een meer ervaren professional, de mogelijkheden om je te ontwikkelen binnen De Groot Vroomshoop zijn heel divers. Van traineeship of leerwerktraject tot opleiding en training. Collega’s die vooruit willen, zich willen specialiseren, bij- of omscholen krijgen daar de ruimte voor bij De Groot Vroomshoop. 

Stage- en afstudeerplekken

Start je carrière bij De Groot Vroomshoop!
Volg jij een mbo- hbo of universitaire opleiding óf heb je deze bij afgerond?

Oriënteren, het vak leren, je kennis in de praktijk brengen of een uitdagende opdracht? De Groot Vroomshoop heeft mogelijkheden in elke fase van je school / studie.

Wij gaan aan de hand van jouw wensen op zoek naar een geschikte plek binnen De Groot Vroomshoop. Het enige wat jij hoeft te doen is reageren op een van de vacatures of je contactgegevens achterlaten.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ze hier
Lees verder 

Een leven lang leren

Collega’s die vooruit willen, zich willen specialiseren, bij- of omscholen krijgen daar de ruimte voor bij De Groot Vroomshoop. In overleg met je leidinggevende, coach en de HR-manager maak je jouw opleidingsplan.

Betekent niet dat jij per se met je neus de boeken hoeft in te duiken. Leren kan ook gewoon in de praktijk of online. Via YouTube, e-learning, een workshop of on the job training van een leermeester. De gemiddelde leeftijd in onze productie -en vooral onze timmerfabriek- is best hoog. Veel collega’s hebben er geen moeite mee langer door te werken. Een deel van het werk is geautomatiseerd, er hoeft weinig getild te worden en de arbeidsomstandigheden zijn veilig en gezond. Er komt een dag dat onze vakmensen met pensioen gaan en jonge aanwas nodig is. Mensen die geen ervaring hebben, maar een hart hebben voor hout en graag de handen uit de mouwen steken. Wij leiden jonge vakmensen zelf op. We laten jonge en ervaren collega’s slim samenwerken, wat voor beiden voordelig uitpakt. We zijn een erkend leerbedrijf.

Sterk Techniekonderwijs Twente

De vraag naar technisch geschoolde jongeren neemt toe. Voor Twente geldt dat in het bijzonder, omdat hier de zwaar vertegenwoordigde maakindustrie te maken heeft met groeiende krapte op de arbeidsmarkt. Sterk Techniekonderwijs Twente (STO Twente) slaat de praktische brug tussen onderwijs en bedrijfsleven om bijvoorbeeld de instroom van leerlingen naar technische bedrijven te bevorderen.
​​​​​​​
Sterk Techniekonderwijs is een landelijk initiatief, waarvoor het rijk veel geld beschikbaar heeft gesteld. Een flink aantal bedrijven en scholen is al aangehaakt. STO Twente heeft vijf subregio’s. De Groot Vroomshoop haakte aan bij Almelo e.o. Vanuit HRM is Wendy vertegenwoordigd, vanuit de directie zijn dat Gerard en Wim.

Jong VolkerWessels

Wissel kennis, ideeën en ervaringen uit, werk aan uitdagende vraagstukken op concernniveau, neem plaats in een denktank op jouw vakgebied en bezoek inspirerende projecten en seminars. Ben jij 35 jaar of jonger? En werk je voor één van de VolkerWessels ondernemingen? Dan kun je lid worden van Jong VolkerWessels!

Volg ons op