Ontmoet ons

Wij willen jou graag leren kennen. Wat houdt je bezig? Waar vinden we jou? Wij zijn een actief bedrijf. Je kunt ons het hele jaar ontmoeten.

BouwBeurs 2023

​​​​​​​Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari vindt in de Jaarbeurs Utrecht de BouwBeurs 2023 plaats. Centraal staat de transitie in de bouw met als thema’s circu​​​​​​​lariteit, industrialisering en digitalisering. We zien je graag op onze stand 10.C020!

Samen sporten

Zowel individueel als in bedrijfsteamverband staan er elk jaar veel sportevenementen op de agenda. Niet alleen leuk om te doen, maar ook uitdagend.

Lees verder

Maatschappelijk betrokken - Investeren in mensen

Het zijn de mensen die ons bedrijf tot een succes maken. In de eerste plaats natuurlijk alle ruim 250 collega’s, maar ook hun partners, onze klanten, relaties en omgeving. Daarin investeert De Groot Vroomshoop op veel manieren.


Lees verder

Een blik in onze fabriek van houten gebouwen

Hier realiseren we houtmodulebouw. Zie hoe onze collega's massief houten modules prefab produceren voor 62 heel diverse Finch-appartementen in woongebouw M'DAM in Monnickendam. Inclusief wc en badkamer, ramen en deuren, elektra en installaties, isolatie, afwerking va vloeren gevels en daken. Inmiddels zijn ze bijna allemaal op de bouwplaats en is het grootste massief houten woongebouw bijna compleet. 

Bekijk de video

Hoogbouw met houtmodulebouw in Buiksloterham

In de nieuwe stadswijk Buiksloterham in Amsterdam-Noord zijn de heipalen geslagen en is gestart met de bouw van een woontoren van zeven verdiepingen, uitgevoerd in circulaire houtmodulebouw. Alle 22 appartementen, vanaf de eerste tot en met de zevende verdieping, worden gerealiseerd voor verhuur in de vrije sector. De plint daaronder biedt ruimte voor kantoren en commerciële invulling. Finch Buildings en De Groot Vroomshoop zijn ervaren samenwerkingspartners in deze snelle en duurzame manier van bouwen.

Lees verder

Uit het goede hout gesneden

Uit het goede hout gesneden, dat is De Groot Vroomshoop als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bewust en deels onbewust werken we al jaren met uitgangspunten die heel goed passen binnen een geïntegreerd MVO-beleid. Dat begint natuurlijk al met de grondstof. Wij bouwen bewust met hout, een CO2-bufferende grondstof, afkomstig uit duurzaam beheerde bossen (FSC®, PEFCTM en STIP®). Al onze producten worden onder optimale omstandigheden geprefabriceerd met minimaal afval dat goed gescheiden wordt, met minimale faalkosten, op een veilige en Arbo-verantwoorde wijze.

  • Bewust bouwen met hout
  • Minimaal afval
  • Veilig en Arbo-verantwoord
  • Duurzaamheidscheck

Bekijk hier onze certificaten voor het gebruik van hout uit duurzaam beheerde bossen:

Maatschappelijk verantwoord ondernemen. Niet praten maar doen!

Volg ons op