Samen sporten

Zowel individueel als in bedrijfsteamverband staan er elk jaar veel sportevenementen op de agenda. Niet alleen leuk om te doen, maar ook uitdagend. Je hebt een doel voor ogen, traint ergens voor en zet gezamenlijk je bedrijf op de sportieve kaart! Bewegen is bovenal gezond. Goed voor jezelf en passend bij De Groot Vroomshoop, waar het de mensen zijn die zorgen voor succes. Vooral hardloopwedstrijden zijn in trek. Ook tellen we veel wielrenners. In onze bedrijfssportkleding werken we ons niet alleen graag in het zweet, en soms zelfs in de modder, maar ook nog eens in de kijker! Wil jij ook zo’n pak? Kom werken bij De Groot Vroomshoop! Collega Wilco Lubbers schreef er een blog over en deed een verkennend onderzoek. 

Enkele feiten: 

  • 75% van de werkgevers vindt bewegings- en sportstimulering voor werknemers belangrijk. 
  • Bedrijfssport vergroot de individuele werkprestaties, de arbeidsproductiviteit van een bedrijf in totaal, het welbevinden van de werknemers en het imago van het bedrijf. 
  • Bedrijfssport geeft de relatie tussen collega's een heel nieuwe dimensie.
  • Bedrijfssport is laagdrempelig en biedt voor elk wat wils: van wandelen tot hardlopen en van badminton tot volleysbal. 
  • En last but not least, bedrijfssport is vooral erg leuk om te doen!

Volg ons op