Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een wereld van hout, waarin je met collega’s verder kijkt dan het gebouw alleen. Hoe past het in zijn omgeving? Hoe past het in de visie van de opdrachtgever nu en op de lange termijn. We bouwen bewust met hout, circulair, hergebruiken bouwelementen, verplaatsen gebouwen naar nieuwe plekken voor nieuwe mensen. Voor volgende generaties. Hoe passen wij in jouw leven? Werken bij De Groot Vroomshoop doe je natuurlijk niet voor niets. Maar wat je ervoor terugkrijgt is veel meer dan alleen je basissalaris en zekerheid. Wij vinden het belangrijk om je op verschillende manier tegemoet te komen, te belonen én te ondersteunen, zo hebben we samen toekomst. Naast onze functie specifieke voorwaarden hebben alle medewerkers van De Groot Vroomshoop recht op:

Flexibiliteit en vrijheid 
Onze werkweek duurt 37,5 uur. Dat geeft jou de ruimte om werk en privé makkelijker op elkaar af te stemmen. ’s Ochtends de kinderen naar school brengen, tijd om te sporten of eerder ontspannen na een drukke werkweek. In onze productie begint het weekend elke vrijdag om 12.00 uur. Werken waar en wanneer jij wilt, bij ons krijg je wanneer je functie het toelaat de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Een andere omgeving mag natuurlijk ook! De collega’s op de kantoren kunnen in overleg met hun leidinggevende hun ideale werktijden bepalen. Parttime werken is mogelijk en meer werken mag ook, dan bouw je extra vrije dagen op naast de 32 vakantiedagen die je standaard hebt bij een fulltime dienstverband.

Betrokken, actief & duurzaam 
Wie lekker in zijn vel zit, presteert beter. Daarom stimuleren we vitaliteit in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan vers fruit op je werkplek, sporten met je collega’s, inloopspreekuur bij onze fysio of bedrijfsarts op locatie en korting op je sport abonnement. In iedere levensfase een passend aanbod, wij willen dat je op een prettige manier je AOW-leeftijd kan bereiken. Daarom kun je bij ons gebruik maken van een vitaliteitsregeling vanaf je 57e levensjaar. Hierdoor kun je bijvoorbeeld je arbeidstijd verkorten. Daarnaast hebben we ons eigen Steunfonds. Hieruit worden vergoedingen betaald die niet door de zorgverzekering worden betaald, hierin ondersteunen we graag. Bij De Groot Vroomshoop vinden we ontspanning en plezier met elkaar ook belangrijk. Zo hebben we regelmatig een vrijdagmiddelborrel en organiseren we jaarlijks een BBQ. Onze personeelsvereniging organiseert daarnaast het hele jaar door eigentijdse activiteiten voor alle collega’s. Van gezinsactiviteiten, zoals het sinterklaasfeest tot informatieve workshops en gezellige borrels!

Ruimte om jezelf te ontwikkelen 
Je krijgt binnen De Groot Vroomshoop alle ruimte om je op professioneel en persoonlijk vlak te ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld doorgroeien of van functie switchen binnen de verschillende werkmaatschappijen. Zelfontwikkeling en vakmanschap vinden we belangrijk, in elke functie. We bieden mogelijkheden via onze eigen VolkerWessels Academy en werken actief samen met externe opleiders en scholen, zo kunnen we maatwerk leveren.

Dit wil je ook niet missen:

  • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding
  • Vakantietoeslag
  • Trainingen en kennisevents vanuit VolkerWessels
  • Pensioenregeling via BPF Bouw. Check de pensioenregeling van De Groot Vroomshoop (laag 1 uit Pensioen 1-2-3)
  • Deelname Fietsplan
  • Korting op je lidmaatschap bij de vakbond
  • Mogelijkheid tot deelname aan de collectieve verzekering van VolkerWessels m.b.t. de algemene nabestaandenwet
  • Mogelijkheid om je aan je aan te sluiten bij onze collectieve ZilverenKruis zorgverzekering of op korting op je aanvullende pakketen bij je zorgverzekering.

Contact

Volg ons op