Kernwaarden

Sinds 1927 bouwen wij bewust met hout. De toekomst vooruit. Wij staan waar de markt ons nodig heeft. Bouwen voor toekomstige generaties. Maken de wereld, die we met elkaar in bruikleen hebben, elke dag een beetje mooier…

Al meer bijna 95 jaar weet De Groot Vroomshoop medewerkers te boeien en te binden. Dat maakt dat veel medewerkers trots zijn en met plezier en passie bij ons werken. De organisatie kent een platte organisatiestructuur, die ervoor zorgt dat de lijnen kort zijn. Wij stimuleren autonomie en bieden je vrijheid. Het zijn de mensen die ons bedrijf tot een succes maken. Dat koesteren we!Het bedrijf heeft nog steeds de eigenschappen van het warme en sociale familiebedrijf. Deze waarden zijn voor ons belangrijk en worden hooggehouden door deze te delen, intern en extern. Daarbij is het bedrijf toonaangevend in het ontwikkelen en realiseren van vernieuwende producten en processen.

Onze kernwaarden beschrijven waar we voor staan en waarom we doen wat we doen. Op deze manier geven we samen vorm aan onze missie en visie.

Wij willen de ideale woon-, werk- en leefomgeving creëren en daarbij is hout onze belangrijkste grondstof. Ons motto is dan ook: Wij bouwen bewust met hout.

Toonaangevend

Al ruim 90 jaar bouwen wij bewust met hout. Onze decennialange ervaring en kennis maakt dat we een toonaangevende en innovatieve speler zijn binnen de bouwsector. We hebben de basis goed op orde, daarnaast is er ruimte om te ontdekken en te experimenteren. We signaleren kansen, verbeteren processen én ontwikkelen nieuwe oplossingen. 

Vrijheid

Wat betekent vrijheid voor jou? Mensen ruimte bieden voor vrijheid en initiatief, zodat iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Of vrijheid bieden in de vorm van vrije tijd. Dat is voor iedereen anders.  Ons motto is niet voor niets: “blijven passen”. In elke levensfase een andere behoefte, daar spelen we graag op in.

Plezier

Wij hebben plezier in ons werk. Onze professionaliteit gaat nooit ten koste van het werkplezier. We zijn gemotiveerd én gepassioneerd om elke dag het beste uit onszelf en anderen te halen.

Herken jij jezelf in onze kernwaarden en wil je graag bijdragen en meebouwen aan een betere levenskwaliteit? Bekijk dan onze mogelijkheden!

Contact

Volg ons op