Elk project is weer een uitdaging en zet je weer opnieuw aan het denken, dat geeft mijn ontwikkeling een boost.

Daan Mijnhijmer - Trainee

Visser & Smit Bouw

Elk project is weer een uitdaging en zet je weer opnieuw aan het denken, dat geeft mijn ontwikkeling een boost.

Daan Mijnhijmer - Trainee

Visser & Smit Bouw

Ik ben Daan Mijnhijmer, 24 jaar en ben geboren en opgegroeid in het gezellige Nijmegen. Na de Havo ben ik direct begonnen aan de Opleiding bouwkunde aan de HAN in Arnhem. Na de studie nog 2 maandjes in Azië rondgereisd en daarna begonnen met werken via een traineeship van Building Heroes.    

Wat is je rol bij Visser & Smit Bouw? Wat houdt dat werk in? Hoe lang doe je dit werk al?  

Op dit moment ben ik werkzaam als werkvoorbereider op het project VUmc RDC in Amsterdam. Dat is de nieuwbouw van het Research en Diagnostiek Centrum van het Amsterdam UMC. Hier ben ik verantwoordelijk voor de inkoop, voorbereiding en nette uitwerking van de afbouwonderdelen van het project. Om alles integraal voor te bereiden werken wij samen met ons projectteam in dezelfde ruimte waarbij ook alle raakvlakken met andere onderdelen worden afgestemd.  

Wat vind je mooi aan je werk? Geef eens een voorbeeld? 

Wat ik zo mooi vind aan werken in de bouw is het tastbare resultaat. Met ze allen zijn we hard aan het werk om iets moois neer te zetten, waarbij je het gebouw ziet groeien door de tijd. Aan het einde zie je een prachtig groot gebouw staan waar tientallen jaren of langer door duizenden mensen gebruik wordt gemaakt en in wordt geleefd. Daar haal ik mijn energie en plezier uit. 

Wat vind je aantrekkelijk aan Visser & Smit Bouw als werkgever? 

Wat ik aantrekkelijk en mooi vind aan Visser & Smit bouw is dat we werken aan unieke bouwprojecten. Elk project is weer een uitdaging en zet je weer opnieuw aan het denken, dat geeft mijn ontwikkeling een boost. Verder is het gewoon een gezellige groep bij elkaar.  

Vertel eens wat meer over jouw ambities… 

Mijn ambitie is niet direct gericht op een bepaalde functie. Mijn ambitie is om verder door te ontwikkelen en door te groeien, en over een tijd nog steeds uitdagend en variërend werk te doen.  

Wat maakt Visser & Smit Bouw anders dan andere werkgevers? 

Wat Visser & Smit voor mij anders maakt dan andere werkgevers is werken op de bouwplaats met het hele projectteam, dit brengt het team nog dichter bij elkaar en hierdoor kunnen we het maximale uit elkaars kennis en kunde halen en van elkaar leren.  

Als je Visser & Smit Bouw zou moeten omschrijven aan een ander, hoe zou je dat dan doen?  

Een bouwbedrijf dat zich focust op utiliteitbouws- en industrieprojecten, waar de ruimte is om je te ontwikkelen in een goede sfeer. 

Volg ons op

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!