Meer dan 10 jaar accountmanager.

René Jansen, Accountmanager

De Groot Vroomshoop

Meer dan 10 jaar accountmanager.

René Jansen, Accountmanager

De Groot Vroomshoop

Meer dan 10 jaar accountmanager

Sinds 2007 werk ik bij De Groot Vroomshoop en destijds ben ik begonnen als calculator bij de divisie Gelijmde houtconstructies. In deze functie heb ik veel projecten gezien, waardoor ik ook veel verschillende technische oplossingen voorbij heb zien komen. Ik ben doorgegroeid binnen de Groot Vroomshoop naar, mijn huidige functie, accountmanager Gelijmde Houtconstructies. De kennis die ik heb opgedaan als calculator, kan ik dagelijks inzetten in mijn werk als accountmanager. De tijd vliegt en ondertussen werk nu al meer dan 10 jaar in deze functie. Ik heb veel verschillende werkzaamheden. Zo bezoek ik architecten en constructeurs om te adviseren over houtconstructies. Ook zien wij dat steeds meer mensen interesse krijgen in hout, dus de architecten en constructeurs komen graag naar Vroomshoop om onze productie locaties te bekijken. Hier verzorg ik dan een presentatie en een rondleiding. De Groot Vroomshoop is natuurlijk voor mij, als geboren en getogen Vroomshoper, geen onbekend bedrijf. Ik kende de sfeer en het voelde voor mij goed om hier aan de slag te gaan. 

 

Van vader op zoon bij De Groot Vroomshoop

De Groot Vroomshoop is bij ons thuis altijd onderdeel geweest van ons leven. Mijn vader heeft er altijd gewerkt. Ik ben er groot mee geworden en mocht als kleine jongen mee naar de fabriek, wat ik toen indrukwekkend vond. Op 15-jarige leeftijd ben ik begonnen als vakantiekracht. Ik mocht elke zaterdagmorgen de spuiterij schoonmaken. In de schoolvakantie was ik ook werkzaam bij De Groot Vroomshoop. Ik heb deuren opgehangen, HSB elementen gemaakt en kozijnen opgesloten. Al met al was dit voor mij een leuke tijd, met leuke collega’s. 

 

Actief sportliefhebber, lid van de personeelsvereniging en OR

Op dit moment sport ik nog 2x per week in mijn De Groot tenue. Hardlopen en dergelijke doe ik niet meer. Ik sport om te ontspannen, dus ik zal niet deelnemen aan wedstrijden. Ik vind het wel leuk om de sportprestaties van mijn collega’s te volgen. In de weekenden, als ik niet aan het werk ben, ga ik kijken bij mijn dochter die fanatiek korfbalt. Ook geniet ik van de voorstellingen van de plaatselijke Harmonie, waar mijn beide dochters in spelen. Ontspanning haal ik vooral uit mijn wandelingen en het lezen van Scandinavische misdaad boeken. En, niet te vergeten om te vermelden, ik ben lid van de personeelsvereniging en de OR. De activiteit die mij het meeste is bijgebleven met de personeelsvereniging is het uitje naar Amsterdam. We brachten hier een bezoek aan Carré, waar we overal mochten rondkijken. Zelf vond ik dit indrukwekkend om te zien. En we hebben een theatervoorstelling bijgewoond van Thijs Kemperink. Dat was echt geweldig! Waarom ik lid ben geworden bij de OR?  Omdat ik het belangrijk vind dat de belangen van de personeelsleden worden gewaarborgd. Gelukkig is dit binnen De Groot Vroomshoop goed geregeld en is het een fijn bedrijf om te werken.