Media player

Cynthia van der Gaag, Projectcoördinator

"Visser & Smit Bouw is een heel open en toegankelijk bedrijf met hele mooie projecten."


Aangenaam, mijn naam is Cynthia van der Gaag. Ik heb eerst Propedeuse Techniek en Bedrijf gedaan en daarna de opleiding HTS Bouwkunde.


Mijn loopbaan ben ik begonnen als werkvoorbereider bij Dura Vermeer. Daarna ben ik me binnen Dura Vermeer gaan richten op de implementatie van het Building Information Model (BIM) en het engineeringsproces. Vanaf schetsontwerp tot realisatie. Vervolgens ben ik begin 2017 bij Visser & Smit Bouw als projectcoördinator aan de slag gegaan.


Als projectcoördinator streef je naar een optimale samenwerking van het hele team

Als projectcoördinator stuur je een aantal werkvoorbereiders aan. Je zorgt dat zij hun werk goed kunnen doen. Je houd je onder meer bezig met planning, inkoop van onderaannemers en leveranciers, financiën, processen en algemene overkoepelende zaken. Het is heel gevarieerd werk. Zeker op de grote projecten die Visser & Smit Bouw heeft, blijft het altijd spannend. Daarbij streef je naar een optimale samenwerking van het hele team. Je werkt nauw samen met het ontwerpteam, werkvoorbereiders, installateurs en onderaannemers en probeert alles naadloos op elkaar af te stemmen.
img1

Je krijgt alle kans om je persoonlijk te ontwikkelen

Visser & Smit Bouw is een heel open en toegankelijk bedrijf met hele mooie en uitdagende projecten. Je kunt zo bij iedereen binnenstappen. Het is allemaal heel collegiaal en informeel. Bovendien krijg je alle kans om je persoonlijk te ontwikkelen.

In de complexe projecten van Visser & Smit Bouw vind ik de uitdaging die ik zoek

Voor mij is de functie niet het belangrijkste. Het gaat mij erom dat ik word uitgedaagd in mijn werk. Elke dag opnieuw. In de unieke, bijzondere en complexe projecten van Visser & Smit Bouw vind ik de uitdaging die ik zoek.
 

Bij Visser & Smit Bouw krijg je echt de kans om door te groeien

Kort samengevat is Visser & Smit Bouw voor mij een bedrijf met uitdagende projecten, waar iedereen heel collegiaal met elkaar omgaat en waar je echt de kans krijgt om door te groeien.

Visser & Smit Bouw - Rotterdam
Waalhaven Z.z. 11, 3089 JH Rotterdam
+31 10 313 10 00


Visser & Smit Bouw - Amsterdam
Tupolevlaan 97, 1119 PA Schiphol-Rijk
+31 20 696 68 86

Visser & Smit Bouw - Groningen
Gotenburgweg 50, 9723 TM Groningen
+31 50 549 54 95