Wie goed doet, goed ontmoet..

Bart Brink en Johan Boers, Expeditie en Logistiek Bouwsytemen

De Groot Vroomshoop

Bart Brink en Johan Boers, Expeditie en Logistiek Bouwsystemen

“Als je werk zoekt in een breed en modern bouwbedrijf, dan ben je bij De Groot Vroomshoop op het juiste adres. Laat je hier het beste van jezelf zien en toon je inzet, dan is er volop ruimte om jezelf te ontwikkelen.” Aldus Bart Brink en Johan Boers van de afdeling Expeditie en Logistiek Bouwsystemen. “Wie goed doet, goed ontmoet..”

Het team Expeditie en Logistiek Bouwsystemen zorgt ervoor dat alle goederen volgens afspraken op tijd bij de opdrachtgever of op de bouwlocatie zijn. En daarbij zorgen we dat we voldoen aan de  afroepgegevens van de opdrachtgever, de uitvoerder of de projectleider. Ook zorgen we voor de planning van transporten en materieel dat daarvoor nodig is. Denk aan welke vrachtwagen we beschikbaar moeten hebben. Daarnaast doen we ook het materieel- en materiaalbeheer en beheren we de bedrijfsbussen en bouwlocaties met een geautomatiseerd systeem.

Altijd bezig om beter en sneller en veiliger te bouwen
De Groot Vroomshoop gaat steeds meer prefab en modulair bouwen. Ook zijn er veel nieuwe bouwconcepten ontwikkeld. Hierdoor veranderen onze werkzaamheden en daar hebben we telkens groter logistiek materieel voor nodig. Bij die nieuwe concepten horen ook andere bevestigingstechnieken. We zijn altijd bezig om beter en sneller en veiliger te bouwen.
Ook digitaal zijn er ook grote veranderingen gaande. We zorgen er dan voor dat we altijd aangehaakt blijven zodat we weten wat ontwikkeld en veranderd wordt. Goed communiceren is het sleutelwoord.

Bart, Expeditie medewerker, allround timmerman, heftruck chauffeur: “Afwisseling in werkzaamheden, transport en logistiek is wel mijn ding.”
“Echt bewust gekozen voor De Groot Vroomshoop heb ik niet. Het kwam op mijn pad toen ik verder in de bouw wilde. Mijn dagen worden gevuld met het laden en lossen van vrachtwagens en de controle van goederen en verpakken met de administratief afhandelen daarvan. Ook keur ik het materieel en pleeg ik onderhoud daar waar nodig. Ik zorg voor het opruimen van retourmaterieel en ander materiaal. Omdat ik van alle markten thuis ben, word ik ook ingezet voor allerlei andere klussen, zoals voorkomende timmerwerkzaamheden aan herbruikbare elementen.”

Johan, verantwoordelijke voor de Expeditie en logistiek: “Elke dag is anders. Op Expeditie en Logistiek, maar ook door Arbo, BHV en MVO”
“Ik begin mijn dag meestal met het lezen van mijn mail. Vervolgens neem ik de bestellingen aan en ga ik aan de slag met het klaarzetten en controleren van de bestellingen. Ik doe het voorraadbeheer in het magazijn, neem het gereedschap in of leen juist uit, ontvang goederen en wikkel de administratie af, doe factuurcontroles, het laden en lossen van de vrachtwagens en plan ik de transporten. Dan heb ik tussendoor ook nog bouwbesprekingen, vergaderingen en krijg ik ook nog de ruimte om me bezig te houden met Arbo, Bedrijf Hulp Verlening en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen binnen De Groot Vroomshoop. Een hele waslijst, en dat maakt juist dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga. En niet te vergeten.. natuurlijk neem ik af en toe de tijd voor een lekker bakje (duurzame) koffie.”
 

 

Volg ons op

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!