Van print naar digitaal

Bastiaan, Facilitair medewerker

De Groot Vroomshoop

Bastiaan, Facilitair medewerker
Begin 2018 startte ik bij De Groot Vroomshoop als facilitair medewerker. Ik ondersteun daarmee de hele groep, waaronder ook de 3 werkmaatschappijen vallen.  In het begin was het wel wennen, want je moet je weg vinden en dan ook nog zo’n 250 collega’s leren kennen! Maar ik voelde me al snel op m’n plek. De mensen gaan hier op een informele wijze met elkaar om en er heerst een positieve sfeer binnen het bedrijf.

Ik volgde Jan Valk op. Hij werkte maar liefst 50 jaar bij De Groot Vroomshoop. Ga daar maar eens aan staan. Waar Jan veel tijd stak in print- en reproductiewerk, zie ik daarin een afname. Dat komt door steeds verdergaande digitalisering. Mijn interesse ligt in de ICT. Er is dan ook een mooie rol voor me weggelegd in ondersteuning van onze ICT-afdeling.

Wat ik vooral leuk vind in mijn werk is de afwisseling van drie werkgebieden: ICT, facilitair en reproductie. Het werk voor zowel de groep als de 3 werkmaatschappijen maakt dat ik veel oppik van alles wat we in dit bedrijf doen. Ik heb een goed overall beeld.  De leuke collega’s, gevarieerde werkzaamheden en de vrijheid om mijn werk zelf in te delen maken dat ik s ’morgens met plezier naar mijn werk ga.

In mijn vrije tijd vind je me vaak op het hockeyveld. Als coach langs de lijn, op zondag zelf in het veld of achter bar als actief lid van de barcommissie.

Volg ons op

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!